Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Aşa ar fi arătat Michael Jackson dacă nu şi-ar fi mutilat chipul cu sute de operaţii estetice! Diferenţele sunt INCREDIBILE! FOTO

in ShowBiz

Michael Jackson este, probabil, unul dintre cei mai populari artişti al tuturor timpurilor.

Din nefericire megastarul nu a fost cunoscut doar pentru muzica lui, ci şi pentru transformările fizice pe care le-a suferit pe parcursul anilor.

De la un tânăr de culoare perfect normal el a ajuns să aibă pielea albă şi o faţă mutilată de zecile de operaţii estetice pe care şi le-a făcut: implanturi în pomeţi, remodelarea bărbiei, a buzelor, sute de injecţii cu botox.

Probabil cea mai controversată trăsătură fizică a lui a fost nasul, care a devenit din ce în ce mai mic până în punctul în care aproape a dispărut complet.

Cu toate că diferenţele de look sunt evidente, Michael a susţinut cu tărie pe tot parcursul vieţii lui că nu a avut decât o singură operaţie estetică: o remodelare a nasului.

Recent un documentar numit „The 10 Faces of Michael Jackson” a prezentat, cu ajutorul mai multor experţi, cum ar fi arătat chipul lui Michael Jackson dacă acesta nu ar fi fost mutilat de zecile, poate sutele de operaţii estetice.

Diferenţele sunt şocante!

Sursa: kanald.ro

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play
LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web