Asa ceva nu s-a mai vazut niciodata! Ninsoare in desert. Mai multe zone din Arabia Saudita au fost acoperite de zapada.

in Curiozitati

Un fenomen extrem de rar a avut loc in cateva zone din Arabia Saudita. Mai multe zone au fost acoperite cu zapada, lucru rar intalnit in aceasta zona a Pamantului.

Temperaturile au scazut drastic si a nins, lucru extrem de ciudat in zone unde temperatura din termometre nu scade sub 20 de grade pe tot parcursul anului.

Sauditii au profitat de aceste momente si au postat sute de imagini pe retelele de socializare in care au facut oameni de zapada si chiar s-au bucurat de acest fenoment extrem de rar.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.