Asa se ceartă o fetiţă cu tatăl ei, chiar dacă nu ştie să vorbească!

in Video

Deşi a apărut pe Internet de doar câteva zile, un filmuleţ amuzant face furori în rândul internauţilor. Ce se întâmplă atunci când o fetiţă încăpăţânată se ceartă cu tatăl său, chiar dacă nu a învăţat încă să vorbească? Iese spectacol!

La doar 15 luni, Lola are o personalitate puternică şi nu ezită să arate acest lucru. S-a urcat cu picioarele pe masă, iar când este certată pentru asta, îşi spune punctul de vedere imediat. Pe ce limbă… doar ea ştie… Priviţi clipul de aproape zece milioane de vizualizări!

Sursa text: A1.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*