Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ASTĂZI ESTE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A RÂSULUI

in Articole/Evenimente/Stiri online

De ziua mondială a râsului vă voi întreba: Când ați râs ultima dată?
Corpul omului are 600 de mușchi și dacă toți s-ar încorda în același timp și în aceeași direcție, omul ar putea ridica o greutate de 25 de tone.
Dacă ești într-o repriza bună de râs, acesta relaxează toți mușchii corpului și declanșează producția unor hormoni „buni”, care au numai efecte pozitive asupra organismului uman.
Enumerăm câteva beneficii ale râsului aspra corpului omenesc:
Înafară de relaxarea tuturor mușchilor, râsul alungă tensiunea și stresul, crește producția de endorfine, numite și „hormonii fericirii”, care îți dau o stare de bine. Râsul mai contribuie și la sănătatea vaselor sangvine, ceea ce înseamnă o circulație mai bună și mai puține probleme cardiace.
Râsul acționează asupra psihicului eliberându-te de anxietate și stres și aducând optimism și bună dispoziție.
Pentru a vă binedispune și a vă face să râdeți, vă prezentăm un colaj de4 bancuri:


Pentru prima oară, ziua râsului a fost sărbătorită în India, Mumbai, în data de 10 ianuarie 1998.

Fresh business group-woman looking
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate