Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Atac dur la adresa cancelarului Angela Merkel: „15.000 de teroriști islamiști se află în prezent în Europa”

in Evenimente/Extern/Stiri online

Politica de toleranță față de migranți adoptată de cancelarul Angela Merkel este condamnată din ce în ce mai aspru, mai ales pe fondul atacurilor teroriste din ultima perioadă. Președintele ceh, Milos Zeman, consideră că peste 15.000 de teroriști s-au infiltrat pe lângă migranți și pun Europa în pericol. De asemenea, principalul aliat al cancelarului bate în retragere.

Mii de cetățeni germani au ieșit în stradă și au cerut demisia cancelarului german, Angela Merkel, pe motiv că atacurile teroriste din ultima perioadă au fost comise de persoane care se aflau în rândul migranților ajunși în Europa prin bunăvoința politicii prea permisive a lui Merkel. Cu toate acestea, cancelarul continuă să apere migranții și relansează lozinca „Putem face asta!”. Nici cetățenii, dar nici liderii politici nu o mai susțin.

Președintele ceh Milos Zeman o consideră pe Merkel principala responsabilă de criza migranților, mai ales că printre aceștia s-ar afla peste 15.000 de teroriști care urmăresc să comită atentate în continuare. „Cancelarul, cred, trebuie să-și schimbe opinia. Ea ar trebui să recunoască faptul că Wilkommenskultur (cultura lui bine ai venit) s-a dovedit lipsită de sens și că Germania nu este în măsură să absoarbă un număr atât de mare de refugiați, mai ales în cazul în care există jihadiști printre ei”, a afirmat șeful statului ceh.Milos Zeman

De asemenea, președintele Zeman consideră criza migranților ca fiind o ”invazie organizată” și propune deportarea celor care nu au obținut azil. În ceea ce privește strict Republica Cehă, șeful de stat afirmă că va pleda pentru liberalizarea portului de armă și consolidarea protecției la granițele țării. 4,4 milioane de euro este bugetul alocat de Cehia pentru securizarea obiectivelor principale din Praga, precum gara feroviară și metroul.

Pe de altă parte, Angela Merkel rămâne fără aliați. Horst Seehofer, preşedintele Uniunii Creștin-Sociale și principalul susținător al cancelarului german, a recunoscut că nu mai este de acord cu Merkel, afirmând că ”situaţia este mult prea problematică”, iar ”soluţiile găsite până acum nu sunt satisfăcătoare.”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate