Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Atentie! Facebook face schimbari radicale!

in Articole

Afacerile care își măsoară succesul în numărul de Like-uri pe Facebook vor avea o surpriză neplăcută chiar începând din această săptămână.

Numărul de fani al paginilor mari de Facebook ar putea scăderea, după ce Facebook va șterge, începând de mâine, like-urile de la conturile inactive.

„Recent, ne-am actualizat modalitatea în care măsurăm numărul de persoane care au dat like la pagina ta. Paginile ar putea vedea o scădere a numărului de like-uri după 12 martie, când vom șterge like-urile provenite de la conturile inactive de Facebook”, scriu reprezentanții rețelei de socializare pe paginile de Facebook ale companiilor.

Publicația Fortunec.com precizează că Facebook va șterge unele conturi inactive din rețea. Astfel, vor fi șterse conturile persoanelor care și le-au dezactivat voluntar, precum și conturile persoanelor decedate.

Astfel, este posibil ca unele companii care au achiziționat pachete de like-uri contra cost de la diferite firme care oferă asemenea servicii să vadă o scădere a numărului de fani, dacă aceștia nu sunt persoane reale care interacționează regulat cu Facebook. Asta presupune să se logheze în rețea și să aibă activitate.

Această decizie vine după alte decizii pe care le-a luat Facebook de-a lungul timpului pentru a atenționa paginile care și-au crescut artificial numărul de fani sau prin alte mijloace neacceptate de rețeaua de socializare, cum ar fi aplicațiile sau cumpărarea la propriu a fanilor.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro |

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate