Swede2

ATENTIE IMIGAINI SOCANTE! Violată și bătută până la moarte de către un invadator musulman in Suedia

in Spiritualitate de

Elin a fost violată și bătută până la moarte de către un invadator musulman in Suedia. Corpul ei a fost obiectul unui batjocuri de nedescris dupa cae a fost ascuns sub pietre într-o pădure.

Swede1

Aceasta este ceea ce poruncește Coranul. Violul de femei în țările cucerite este o „recompensă” dupa lupta pentru sistemul politic islamic.

Swede2

Asta ESTE ISLAM. Este ceea ce se intampla cand un in momentul in care un cod juridic permisiv si o politica cretina se fac ca nu vad crimele musulmanilor

VEZI IMAGINILE NECENZURATE AICI

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.