Buzau Ambrozie

Atenție la ambrozie! În această perioadă provoacă alergii severe. Deputatul liberal Ionuț Stroe a inițiat un proiect anti-ambrozie

in Diverse/Sanatate/Stiri online de
In această perioadă, buruiana răspandită pe plaiurile mioritice sub numele de ambrozie,  provoacă alergii severe din cauza polenului. Netratate la timp, acestea pot să ducă la astm. 
Planta atentatoare la sănătea omului, ambrozia, ajunsă la maturitate poate elibera pană la 8 miliarde de grăunțe de polen și pană la 30.000 de semințe.
Un deputat liberal, Ionuț Stroe i-a declarat război inamicului care poate provoca daune așa de mari sănătății omului. El a scris un proiect de lege prin care proprietarii terenurilor pe care există această plantă și care nu o cosesc, nu o smulg din rădăcini sau nu o erbicidează, să fie amendați drastic. Amenzile vor fi stabilite de parlamentari.
Ionuț Stroe susține că s-a inspirat din legislația europeană atunci când a scris acest proiect de lege și a dat ca exemplu  tări precum : Germania, Franța, Ungaria.
Dar, mai durează până ce inamicul sănătății va fi distrus, iar medicii vă sfătuiesc dacă strănutați frecvent și dacă vă mănancă nasul sau ochii, să mergeți neapărat la un control.

Buzau Ambrozie

loading...
Loading...

Ultimile din Diverse

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web