Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ATENTIE! LUCREZI IN STRAINTATE? Klaus Iohannis vrea sa taie alocatiile copiilor romanilor din Diaspora!

in Politic

Vestea proasta care o da Presedintele Klaus Iohannis miercuri seara la TVR că alocațiile copiilor cetățenilor români care muncesc în străinătate vor fi tăiate dacă aceștia vor rămâne în România, scrie flux24.ro.

KW-Iohannis

Legea aceasta va fi pusa in aplicare, a declarat preşedintele la postul public de televiziune.
Aceasta decizie va fi discutată joi şi vineri la Bruxelles la Consilliul European, iar declaraţiile şefului statului român indică că este de acord cu această propunere.

Discuția a pornit acum un an după ce Marea Britanie și mai apoi Austria au cerut reducerea alocațiilor primite de copii români din străinătate dacă aceștia rămân în țara de origine.

Este posibil să se discute (joi și vineri în Consiliul European-notă FLUX 24) o adaptare a alocației la țara unde trăiește copilul. Evident că părinții se pot hotărî și de aceea este o perioadă de adaptare să spună: ‘Dacă este așa, noi preferăm să aducem copilul în Spania sau Italia să primim alocația integrală’ sau ‘Nu, nouă ne este bine așa, lăsăm copilul în România la bunici și primim o alocație care este puțin diminuată’, deci nu vorbim de o reducere la o valoare infimă.Toate aceste lucruri trebuie făcute, însă, în așa fel încât să existe o perioadă rezonabilă de acomodare și fără niciun fel de discriminare, a declarat Klaus Iohannis miercuri seară la TVR.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate