Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bogdan Diaconu: „Atenție, români! ANAF îi desființează pe comercianții cu prețuri mai mici decât supermarketurile”

in Politic

Președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a prezentat pe pagina sa de socializare un extras dintr-un proces verbal al ANAF în care instituția îl acuză pe un comerciant că are prețuri mai mici decât la Kaufland. Potrivit documentului, comerciantul ar fi făcut evaziune fiscală pentru că ”prețurile practicate sunt mai mici și decât prețurile medii de vânzare cu amănuntul practicate de hypermaketuri consacrate pe piață care comercializează legume și fructe: SC Kaufland Romania SCS”.

Ofensiva ANAF împotriva micilor comercianţi cu capital românesc pare că are un răspuns, tirează Activenews. Deputatul Bogdan Diaconu a publicat pe contul de Facebook un proces verbal din care reiese că ANAF recunoaște că penalizează o societate care vinde legume şi fructe pentru că are prețuri mai mici decât Kaufland!

Documentul prezentat de parlamentar este 9 martie 2015, dar nu se specifică localitatea. Dacă este adevărat, acest document este o bombă pentru statul român, care ia drept etalon al preţurilor un hipermarket!

„ANAF lucrează împotriva economiei românești! Dai mai ieftin, ANAF te închide! Românii sunt condamnați de către statul român să cumpere scump! Vina comerciantului român este că avea prețuri mici, iar Kaufland stabilește standardul de preț oficial al statului român”, mai spune Diaconu.

ANAF a declanşat o operaţiune de amploare împotriva evaziunii fiscale, dar până acum nicio mare firmă nu a fost sancţionată. În schimb, au fost închise mici afaceri, ca de exemplu restaurante, cofetării, covrigării sau mici magazine.

Atenție, români! ANAF îi desființează pe comercianții cu prețuri mai mici decât supermarketurile

Șocant, dar adevărat: ANAF desființează comercianții de legume și fructe care au prețuri mai mici decât Kaufland. Vă postez mai jos extrasul dintr-un proces verbal emis de ANAF în care instituția recunoaște negru pe alb că penalizează o societate românească pentru că are prețuri mai mici decât Kaufland!

Așadar, în România nu ai voie să ai prețuri sub supermarketuri că ești dușman al statului! Asta se întâmplă într-o perioadă în care supermarketurile au scumpit nejustificat produsele pentru ca să facă un profit și mai mare atunci când va scădea TVA-ul la alimente. Am dovada că ANAF lucrează împotriva economiei românești!

Dai mai ieftin, ANAF te închide! Românii sunt condamnați de către statul român să cumpere scump! Citiți procesul verbal de mai jos și constatați că vina comerciantului român este că avea prețuri mici, iar Kaufland stabilește standardul de preț oficial al statului român!

SURSA: Bogdan Diaconu

11218538_890836247621711_3062899196651427605_n

SURSA: Bogdan Diaconu

Nota noastra: Basescu si Ponta sunt capii mafiei politice din Romania? Dupa ce „guvernarea” Basescu a provocat inchiderea si disparitia a peste 400.000 de firme mici si milocii, implicit si disparitia a unui numar cel putin dublu de angajati (800.000 – 1.500.000) platitori de taxe la bugetul statului, guvernarea Ponta continua politica distrugerii economiei romanesti.  Nici unul dintre acesti odiosi capi ai mafiei politice nu a favorizat dezvoltarea infrastructurii, atat de necesara unei economii aflate inca in dezvoltare cum este cea romaneasca, sumele fiind deturnate prin contracte oferite catre diferite firme de partid, alimentand de cele mai multe ori baronii locali, oameni de afaceri cu conexiuni in politica sau chiar direct finantarea partidelor politice pentru campaniile electorale sau pentru alte scopuri. Masurile impotriva economiei romanesti nu au incetat nici o clipa, incepand din 1989 si pana acum.

Practic, dupa directivele de tip NKVD ale acestor capi ai mafiei politice, tot ce este romanesc, sau de productie romaneasca, trebuie sa dispara din Romania. Mult trambitata reducere de TVA la alimente este doar un teatru ieftin! Incepand de la mafia pietelor alimentare, care incet, dar sigur, s-a tranformat intr-o mafie mixta, mai ales in marile orase, acolo unde pe langa favorizarea importatorilor si a samsarilor care vand legume si fructe se face si contrabanda cu tigari netimbrate, alcool si alte marfuri care se vand facand evaziune fiscala, de cele mai multe ori aceste lucruri facandu-se sub atenta si grijulia „coordonare” si colaborare a politiei, totul este indreptat impotriva micilor producatori sau  afaceristi romani! Dupa schimbarea de logo a ANAF-ului, care a costat de altfel din cate stim noi o groaza de bani, cred ca s-ar cuveni mai nou si o schimbare de nume pentru ANAF: cred ca de acum incolo mai bine s-ar numi ANAFURA ROMANIA!

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate