ATENȚIONARE HIDROLOGICĂ PENTRU FENOMENE IMEDIATE! DRUMUL EUROPEAN E581 DISTRUS !!!

in Evenimente

ATENȚIONARE HIDROLOGICĂ PENTRU FENOMENE IMEDIATE

COD GALBEN

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE:

Data: 31.05.2016 oră 20:00 – 01.06.2016 oră 09:00

Că urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri cu posibile depăsiri ale COTELOR DE ATENȚIE în bazinul superior al râului Bârlad – amonte S.H. Negresti și afluenții săi din bazinul mijlociu și inferior, Elan și afluenții mici ai râului Prut aferenți sectorului Dranceni-Fălciu, județele Iași, Neamț, Bacău, Vaslui și Galați.

Fenomenele se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare în bazinul superior al râului Bârlad și în bazinul hidrografic al râului Crasnă.

În funcție de evoluția fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.

Se impune urmărirea evoluției situației hidrometeorologice în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situațiilor de urgentă generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcții hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă și poluări marine în zonă costieră”.

Întocmit,

Andreea – Violetă MANOLACHE

Aprobat,

Director C.N.P.H.

Dr. ing. Marius MĂTREAȚĂ

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.