Atlasul frumuseții feminine. Un fotograf român a călătorit prin toată lumea pentru a imortaliza femeia într-un proiect unic în lume. GALERIE FOTO

in Evenimente/Stiri online

Mihaela Noroc este autorul unui proiect de fotografie unic în lume. Fotograful a imortalizat frumusețea femeilor din 37 de țări, ”frumusețe care diferă de la o țară la alta”, după cum afirmă artista însăși. „Frumusețea înseamnă diversitate, iar eu călătoresc prin lume ca să o descopăr. Din Europa Occidentală până în triburile din Africa, din Rio de Janeiro până în China, încerc să imortalizez în fotografiile mele chipuri diverse, frumoase și naturale.”, explică Mihaela Noroc pentru presă.

Pasionată de portrete, ineditul proiect de fotografie luat naștere în Etiopia unde ”chipuri extrem de interesante, autentice” au țesut ideea unui atlas al frumuseții. Pentru realizarea fotografiilor, artista a căutat frumusețea în 37 de țări folosindu-se de resurse proprii și cu ”susținerea oamenilor obișnuiți” spune ea. „Am încercat eu şi am bătut la uşi până acum, peste tot unde am putut şi nu am primit absolut niciun sprijin şi nicio susţinere de la firmele din România, dar am primit sprijin şi susţinere din partea oamenilor obişnuiţi, care au fost alături de mine, care mi-au trimis, nu doar partea financiară, dar mi-au trimis mesaje de susţinere şi a însemnat enorm de mult pentru mine să ştiu că oamenii sunt aproape de mine sufleteşte„, a declarat Mihaela Noroc, pentru Mediafax.

„Atlasul Frumuseţii” a atras atenția mai multor publicații şi site-uri internaţionale, fiind prezentat, printre altele, de cotidianul britanic The Independent, de tabloidul britanic The Daily Mail, de televiziunea CNN, de publicaţia franceză Le Figaro, de site-ul american Business Insider. Una din aparițiile demne de mândria artistei este în cadrul emisiunii Oprah. «Atlasul Frumuseţii» în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. Să auzi o asemenea voce vorbind despre proiectul la care munceşti zi de zi e pur şi simplu incredibil”, a scris Mihaela Noroc, pe pagina sa oficială de Facebook.

Mihaela Noroc își continuă călătoriile și promite să îmbunătățească atlasul și cu alte frumuseți. De asemeni, lansează o provocare pentru alți artiști, care să facă același lucru dar evidențiind frumusețea bărbaților din toată lumea.

sursă foto: jurnalista.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.