Au devenit vedete pe internet și la TV dupa ce au facut un duș cu apa de ploaie care se scurgea de pe acoperişul blocului.

in Video

Doi tineri din Alba Iulia cu simțul umorului au devenit vedete pe internet și la TV după ce au postat pe Facebook un vidioclip în care “cameramanul” Robert Grozav îl filmează pe fratele său Alexandru, în timp ce acesta face un duș cu apa de ploaie care se scurgea de pe acoperişul blocului scrie ziarulunirea.ro

dus_apartament_78816500

Postarea tinerilor este însoțită de următorul text explicativ:

“O mică glumiță nu strică! Cei penibili, adepti ai comunismului, step back si ramaneți la televiziune.Multumesc!”

Filmarea a devenit virală pe reţelele sociale, adunând aproape 200.000 de vizualizări. Isprava fraților a atras atenția mai multor televiziuni și ziare naționale online, videoclipul fiind prezentat și comentat la emisiunea „La Maruță” de la Pro Tv.

Reacția fraților Grozav din Alba Iulia nu a întârziat:
“Haha, am aparut si la PRO TV la emisiunea „La Maruta” in care doua „wannabe” jurnaliste ne numeste „generatia cretineilor” pentru ca nu am vrut si nu vrem sa traim intr-o generatie lipsita de umor, fie el de tip obscur, fie de tip complex, ci intr-o generatie deschisa la minte care nu se opune limitelor comuniste pe care acele jurnaliste inca le impun si le respecta.

Abia astept vlog-ul de saptamana asta din care asa-zisele jurnaliste au de invatat mai mult decat au cules in acei ani in „facultatea de media”.

Oh, televiziune, cum iti place sa mananci rahat cu lingura.”

https://www.youtube.com/watch?v=kbxNvRGaj2M

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.