Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au furat în Franţa, au fost prinşi în România

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Specialiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița şi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au efectuat nu mai puţin de 22 de percheziții pe raza județului Dâmbovița.

   Percheziţiile au avut loc la mai multe persoane bănuite a fi comis 80 de furturi din camioane, de piese și accesorii auto, pe teritoriul Franței. Prejudiciul estimat este de aproape 800.000 euro, informează un comunicat al Poliţiei Române. În colaborare cu magistraţii francezi din cadrul Jurisdicţiei Inter-Regionale Specializate şi Secţia de Cercetări a Jandarmeriei Naționale Franceze din Rennes, care instrumentează cazul, vor fi puse în executare 14 mandate europene de arestare.

   În urma acțiunii poliţiştilor dâmboviţeni au fost depistate şase camioane despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea furturilor şi au fost ridicați aproximativ 30.000 de euro, împreună cu roți de camion, piese și accesorii auto. (foto: Poliţia Română)

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web