plaja vama veche

Au pierdut numărul paharelor si au adormit pe plajă la Vama Veche! Prietenii le-au facut o gluma care i-a speriat foarte tare pe turişti

in Galerie de

Petrecerile de la malul mării sunt cele mai frumoase. Nopţile albe pe care le fac tinerii în Vama Veche sunt legendare.

Două tinere care, probabil, au pierdut numărul paharelor cu o noapte înainte au adormit pe plajă una lângă cealaltă. Ceilalţi prieteni cu care veniseră la mare le-au găsit pe nisip, la 6 dimineaţă. S-au gândit să le facă o glumă.

Pe una dintre ele au acoperit-o cu nisip până la gât inclusiv, lăsându-i doar capul afară, iar celeilalte i-au acoperit doar capul. Restul corpului a fost lăsat „liber”.

Iluzia optică, aşadar, creată i-a speriat foarte tare pe turiştii care au trecut prin zonă. Citeste mai mult pe realitatea.net

cap-vama_41285900

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Galerie

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web