Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au primit e-mail de la un prieten mort. Detaliile din conversație nu puteau fi cunoscute de nimeni altcineva

in Curiozitati/Extern/Stiri online

Jack Froese, din Pennsylvania, a murit din cauza unui atac de cord la doar 32 de ani. Familia și prietenii își amintesc de el ca fiind un om deosebit, era amicul protector al grupului și deseori făcea glume foarte bune. Numai că acesta se pare că încă continuă să își avertizeze apropiații, chiar și după ce a murit. Tim Hart, prietenul din copilărie al lui Jack, a primit un e-mail bizar semnat chiar de prietenul său decedat și de la aceeași adresă pe care tânărul o avea în timpul vieții.

Inițial tânărul a crezut că este vorba de o glumă macabră, că e-mailul lui Jack a fost spart, însă la o mai atentă verificare, acesta a înghețat. ” Să știi că veghez. Sunt în casa ta. Curăță naibii mansarda!”, au fost cuvintele din e-mail. Tim povestește că înainte cu câteva zile ca Jack să moară, cei doi au urcat în mansarda casei pentru a face curățenie și să găsească idei despre cum ar putea folosi locul liber. Nimeni altcineva nu mai era cu ei în casă în acel moment.email
Câteva săptămâni mai târziu, Jack trimite un e-mail verișorului său, Jimmy McGraw, care și-a rupt un picior. ”Cum te simți? Știam că ai să faci o prostie. Am încercat să te avertizez. Trebuie să ai mai multă grijă.” Cei doi tineri au răspuns emailurilor, dar nu au primit niciodată răspuns. Cu toate acestea, familia și apropiații lui Jack refuză să cerceteze sursa emailurilor pentru că le place să creadă că prietenul lor încă îi veghează.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate