Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au pus fetiţa de 4 ani să hrănească 6 pitbulli. Priviţi ce s-a întâmplat.

in Spiritualitate

Copiii şi animalele de companie au întotdeauna o relaţie specială deoarece petrec mult timp împreună, se joacă şi respectă reguli reciproce de convieţuire.

Când aşezi o fetiţă de 4 ani alături de 6 pitbulli de talie apreciabilă, orice părinte ar putea avea unele reţineri legitime, însă dacă privim aceste imagini, vedem că şi o astfel de situaţie inedită este perfect posibilă.

Micuţa din acest filmuleţ face puţină „instrucţie” cu cei şase pitbulli ai familiei, drept urmare toţi iau poziţia de drepţi în faţa ei, fără ca vreunul să mişte în front. Este ora cinei şi tuturor patrupezilor le este foame, însă aşteaptă ca fetiţa să le dea îndemnul iar ei să înceapă să-şi mănânce mâncarea.
Înainte de acest lucru, însă, fetiţa poartă cu ei o discuţie cât se poate de serioasă, adresându-se fiecăruia pe nume.

După ce toate lucrurile au fost lămurite, fetiţa ia recipientele cu bobiţe pentru câini şi le răstoarnă în mijlocul bucătăriei, având grijă să le aranjeze în aşa fel încât fiecare pitbull să beneficieze de o porţie suficientă. La un semnal, o bătaie din palmă şi un scurt „ok!” pitbulli se reped la grămada de boabe şi încep să ronţăie cu mare poftă. Fetiţa este tare mulţumită de isprava câinilor şi de faptul că au fost atât de ascultători. Mama, care imortalizează momentul inedit, vrea să păstreze în amintire imaginile cu fiica ei şi felul în care aceasta relaţionează cu animalele de companie din casa.

Sursa: Livebiz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate