Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Averea guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, este verificată de către ANI

in Politic

Averea guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, este verificată de către Agenția Națională de Integritate (ANI) la sesizarea Asociației Parakletos, ONG pentru protecția consumatorului, informează economica.net.

Este doar o verificare pornită de la o sesizare„, a explicat purtatorul de cuvant al instituției, Dan Suciu, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

Verificarea a fost confirmată și de avocatul Gheorghe Piperea, președintele Asociației Parakletos, care a scris pe pagina sa de facebook: „Mulţi vor fi curăţiţi, albiţi şi lămuriţi; cei răi vor face răul şi niciunul dintre cei răi nu va înţelege, dar cei pricepuţi vor înţelege (Daniel 12 : 10).
Agentia Nationala de Integritate face niste verificari interesante zilele acestea”.

Asociația cere ANI să verifice dacă există „vreo stare de incompatibilitate sau vreun conflict de interese intre calitatea domnului Mugur Isarescu de debitorul al bancii Volksbank si aceea de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei”.

Guvernatorul BNR a declarat ca nu a avut niciodata un credit de la Volksbank, insa acest imprumut a fost mentionat in declaratia de avere din 2007.

„Toate declaratiile de avere sunt publicate pe site-ul BNR, pot fi citite si urmarite”, a mai spus Dan Suciu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate