Averea strânsa de Dan Diaconescu in ultimii ani începe sa se risipeasca. Băncile se bat pe casa lui

in Evenimente

Aflat in închisoare, după ce a primit o condamnare la cinci ani și sase luni, Dan Diaconescu a avut parte de o veste proasta: băncile se bat pe casa lui.

diaconescu-dan

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti au acceptat, recent, cererea unei banci la care Diaconescu are datorii, si au autorizat intrarea in imobilului detinut de omul de televiziune.

Cladirea este cea in care fostul moderator intentiona, in trecut, sa mute sediul OTV, insa nu a mai apucat, asta din cauza ca televiziunea a fost inchisa. Decizia magistratilor este definitiva, iar banca va trece la executarea silita.

SEDIUL OTV

Interesant este ca imobilul respectiv, care are o suprafata de 225 de metri patrati si era evaluat, in 2010, la 5,1 milioane de lei, se afla in urma cu doi ani in executare silita, dupa ce judecatorii au admis solicitarea unei alte banci. Institutia s-a adresat instantei si a cerut executarea silita a lui Dan Diaconescu pentru o datorie de 5 milioane de euro, scrie CANCAN.RO.

O companie de cablu l-a actionat in judecata pe Diaconescu si formatiunea politica pe care a infintat-o pentru neplata datoriilor din trecut. Omul de televiziune s-a folosit de serviciile de televiziune si internet, insa a „uitat” sa plateasca.

Diaconescu a fost arestat in luna martie a acestui an si incarcerat la Penitenciarul Rahova. Trecutul il urmareste pe jurnalist, cel care, in trecut, si-a facut partid si a candidat la Presedintia Romaniei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*