Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Avertisment de la Stephen Hawking: Extratereștrii vor cuceri și coloniza umanitate

in Astronomie

Profesorul Stephen Hawking a declarat în prealabil că inteligența artificială ar putea controla oamenii în 100 de ani. În prezent, în cea mai recentă avertizare a sa, fizicianul garantează că, în cazul în care inteligenșa artificială nu va coloniza omenirea, o civilizație extraterestră o va face.
El a spus: „Dacă extratereștrii ne vizitează, rezultatul ar putea fi același ca atunci când Columb a debarcat în America, care nu s-a dovedit bun pentru băștinași. Acești străini avansați ar devenii nomazi, căutând, cucerind și colonizând orice planetă pe care ajung.”
Hawking este în prezent implicat într-un proiect de cautare a vieții extraterestre inteligente, utilizând două dintre cele mai puternice telescoape din lume. Telescoapele vor cerceta un milion dintre cele mai apropiate stele de Pamant pentru semne aruncate în spațiu de viață inteligentă care a trecut pe lângă lumea noastră.
stephen-hawking
Cercetatorii care se alătură proiectului de 100 milioane $ (£ 64 milioane) vor verifica, de asemenea, centrul galaxiei noastre, alături de 100 dintre cele mai apropiate galaxii pentru transmisii radio de putere redusă.
Hawking avertizează, de asemenea, că, dacă extratereștrii nu ne omoară, schimbările climatice o vor face.

El a spus: „Cred că supraviețuirea rasei umane va depinde de capacitatea sa de a găsi o nouă „casă” în altă parte din univers, pentru că există un risc tot mai mare de un dezastru care va distruge Pământul.”

„Calculatoare vor ajunge să depășească omul, folosind inteligenșa artificială, în următorii 100 de ani. Când se întâmplă acest lucru, trebuie să ne asigurăm că obiectivele calculatoarelor sunt aliniate cu ale noastre.” Acest avertisment este cel mai rău caz posibil care poate apare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Astronomie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate