AVERTISMENT ONU: Vom trăi într-un IAD climatic

in Evenimente

Natiunile Unite avertizeaza ca omenirea va trai un „iad climatic” in 2050: inundatii, furtuni si seceta extrema, din Arizona  până in Zambia. Campania prin care ONU face publicitate unui summit climatic a fost declansata luni, potrivit Ziare.com.

drumul_spre_iad_61616700-680x365

 

„Miami South Beach este sub apa”, anunta un meteorolog in prima editie a „prognozei meteorologice din viitor”, din 2050.

Organizatia Meteorologica ONU, care a invitat televiziuni binecunoscute sa se alature proiectului cu cate un buletin meteo din viitor, a precizat ca scenariile sunt imaginate, dar realiste pentru o lume in incalzire.

Un meteorolog din Zambia, spre exemplu, prezice o canicula severa, in vreme ce un prezentator meteo american anunta: „Mega-seceta din Arizona a facut inca o victima”.

Unele buletine meteo din viitor arata schimbări extreme: un prezentator bulgar arata o harta cu temperaturi de 50 grade Celsius, spre exemplu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*