Băiatul care s-a întors din ceruri: O istorisire remarcabilă despre minuni, îngeri şi viaţă de dincolo

in Religie

În anul 2004,  Alex Malarkey și tatăl său Kevin au suferit un accident de mașină deosebit de grav. Băiatul în vârstă de doar 6 ani a intrat în comă și s-a trezit după două luni. Alex a povestit atunci că a fost purtat pe brațe de îngeri până la porțile raiului și că l-a întâlnit pe Iisus.

La scurt timp a scris o carte împreună cu tatăl său: ”Băiatul care s-a întors din ceruri: O istorisire remarcabilă despre minuni, îngeri şi viaţă de dincolo”. Nu a durat mult până când volumul a devenit un adevărat fenomen, un best-seller, iar cei doi adevărate vedete.

baiatul-care-s-a-intors-din-rai

Acum, la 4 ani de la „revenirea din rai” Alex a mărturisit că totul a fost o minciună și că a vrut doar să atragă atenția publicului. Atât el cât și tatăl său au cerut retragerea cărții de pe piață.

Minciunile cu privire la Dumnezeu, la rai sau la iad nu sunt de ieri de azi. Sunt vechi. Iar această minciună care a atras mulți oameni nu este și nu va fi ultima. Ochii trebuie să fie larg deschiși și urechile bine lipite de cap astfel încât să putem distinge adevărul de minciună în privința acestor lucruri atât de importante. Mai presus de toate, însă, vă invit să cititim Biblia. Ea nu minte niciodată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*