Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Barack Obama suține candidatura lui Hillary Clinton la președenția SUA

in Evenimente/Extern/Stiri online

Presa internațională citează surse potrivit cărora în următoarele zile președintele SUA, Barack Obama va face anunțul oficial privind susținerea sa politică în favoarea candidatului Hillary Clinton. Deși până acum Barack Obama nu s-a exprimat niciodată clar în această privință, presa a speculat în mai multe rânduri că Hillary Clinton va beneficia și de susținerea actualului președinte, mai ales că acesta a criticat deschis campania agresivă a lui Donald Trump, candidatul Partidului Republican la funcția de președinte.

Hillary Clinton are deja susținerea a 2.357 de persoane, urmând să atingă pragul de 2.383 de voturi necesar pentru a deveni oficial candidatul Partidului Democrat pentru funcția de președinte al SUA. „Cred, cel puţin, că Barack Obama poate astfel încât să nu încerce delegitimizarea procesului sau să nu pună sub semnul întrebării faptul că Hillary Clinton este candidatul Partidului Democrat„, a declarat Brian Fallon, un purtător de cuvânt al fostului secretar de Stat, citat de CNN.

Cel mai probabil anunțul oficial al lui Barack Obama va fi făcut după scrutinele organizate de Partidul Democrat în statele New Jersey şi California, fapt care, spun experții, l-ar forța pe politicianul Bernie Sanders să se retragă din cursa pentru desemnarea candidatului democrat la funcția de președinte al Statelor Unite.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate