Bărbaţii nu pun suflet într-o relaţie, nu se implică. Bărbaţii nu suferă, pentru că nu iubesc cu adevărat?

in Stiri online

“Bărbaţii nu pun suflet într-o relaţie, nu se implică. Bărbaţii nu suferă, pentru că nu iubesc cu adevărat.” Cam asta cred multe femei. În accepţiunea lor, bărbatul ar trebui să-şi închidă dragostea într-o cutie aşa cum probabil fac ele. Ar trebui ca el să viseze doar la femeia pe care a iubit-o. Din fericire, la bărbaţi inteligenţa şi dragostea merg mână în mână. Mai mult, acceptarea unei situaţii sau a unei despărţiri este cu atât mai usoară cu cât curajul şi încrederea în sine îi caracterizează.

Viaţa nu e chiar atât de roz precum scriu romanele de dragoste. Realizăm uneori că, mai ales în chestiunea dragostei, situaţia este de un căcăniu deschis, brodat ici, colo cu mici buline roz. Nu puţini sfârşim iubirea acolo unde balonul inimii ne este spart. Îl băgăm imediat într-un cufăr aurit şi punem bine cheia. Puterea de a-l scoate de acolo ne pare a fi slăbiuciune.

După cum arată şi povestea de mai jos, fetele, în general nu au această putere. Ele sunt fidele dragostei lor şi n-ar ştirbi amintirile sacre ale iubirii nici în ruptul capului. Se întâmplă totuşi să găsească, în final, un tip pe care să-l iubească cum n-au iubit pe nimeni. Tot adesea se întâmplă ca acel tânăr să fi trecut prin ce au trecut şi ele cu diferenţa că au avut puterea să treacă peste. Iar asta s-ar putea traduce că a fost un tip insensibil care a dat uitării iubirea lui, care a trecut peste; un tip insensibil pe care nici măcar nu l-a durut inima, pe care l-a durut în cot. A trecut peste. Nu ştim cât de mult a suferit, dar ştim că dacă n-ar fi avut puterea să o ia din loc, atunci nici ea nu şi-ar fi refăcut inima. Cam asta înţeleg eu din povestea de mai jos:

dragostea_insensibil

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*