Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Barza a venit cu rutiera. O fetiță s-a grăbit să ajungă pe lume în mașina părinților aflată în traficul infernal din București

in Stiri online

O femeie din Ștefănești județul Argeș, simțind că i-a venit sorocul, nu a mai așteptat ambulanța și a pornit cu soțul,  cu mașina personală, înspre București. Cei 90 de kilometri de acasă până în Capitală au fost parcurși rapid, dar în oraș, într-un trafic aglomerat în care mereu sunt blocaje, copilul s-a grăbit să vină pe lume.

Viitorul tătic a tras mașina pe dreapta la Pasajul Lujerului și împreună cu un echipaj de la rutieră a deschis porțile acestei lumi unei fetițe. Polițiștii și-au făcut datoria până la capăt și au escortat mașina până la maternitatea Filantropia. Acolo, noul născut  și mama au fost predați cadrelor medicale. Acestea, au constatat că bebelușul este o  fetiță de 4 kilograme, care a luat primul 10 la naștere, dar acesta nu i se va trece în carnet, deoarece nu s-a născut în maternitate(este vorba de scorul Apgar, care a fost 10). 

 Mama și micuța vor rămâne câteva zile în Maternitatea Filantropia sub supraveghere medicală. 

 Felicitări agentului principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București care a făcut față acestei situații inedite și care a ajutat la venirea pe lume a unui om. 

buzau-nastere-bucuresti

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Stiri online

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web