Băsescu revine! Va candida la primăria capitalei. Are sanse sa castige?

in Politic

Dupa ce recent a anunțat ca este posibil sa se înscrie IN PMP, Traian Băsescu nu poate sta departe de funcțiile de conducere.

La Primaria Capitalei, a avut loc, luni, sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. In imagine, Traian Basescu
La Primaria Capitalei, a avut loc, luni, sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. In imagine, Traian Basescu

Jurnaliștii de la România TV, citează surse apropiate lui Băsescu, care confirmă planurile pentru a reveni pe scena politică.

Nu ar fi imposibilă o candidatură dacă va decide să candideze. El va avea șanse să câștige. Nu e exclusă o candidatură.”, a spus Claudiu Palaz, președinte PMP.Constanța.

Stim cu totii ca fostul președinte a mai fost primar al Bucurestiului intre anii 2000-2004. Nu este exclus ca din 2016 el sa reia fotoliul de primar general .

Credeți ca va avea șanse sa câștige?

Amintiți-va de el primar urmărind clipul de mai jos!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*