Untitled

Bataie in toata regula in centrul Bucurestiului. Atentie, imagini violente!

in Evenimente/Video de

Doi soferi au fost filmati sambata in timp ce s-au luat la bataie intr-o intersectie din Bucuresti. Disputa dintre cei doi a pornit se pare de la faptul ca fiecare dorea sa fie primul pe banda de mers. Incidentul nu este unul singular, in ultimii ani violentele din trafic inmultindu-se in tara noastra.

Untitled

La un semafor, cei doi au coborat din masini si au inceput sa se certe. Ulterior, unul din soferi il i-a la bate pe celalt fara ca acesta sa reactioneze in vreun fel. Martorii asista fara sa opreasca in vreun fel acest incident. In momentul in care omul agresat incearca sa apeleze politia este lovit cu brutalitate

Incidentul nu este unul singular, in ultimii ani violentele din trafic inmultindu-se in tara noastra.

La mijlocul lunii februarie, un taximetrist bucurestean in varsta de 49 de ani a fost omorat in bataie de un tanar de 22 de ani, dupa o cearta pornita din cauza unui loc de parcare. Incidentul s-a petrecut in Bucuresti, pe strada Liviu Rebreanu, in zona statiei de metrou Titan.

In primavara anului trecut, un pensionar din Craiova a murit dupa ce a fost batut de un sofer enervat ca aceasta traversa strada prea incet.

Atentie, imagini violente!

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.