Bătaie între doi inspectori ANAF şi un taximetrist

in Evenimente

Bătaie între doi inspectori ANAF şi un taximetrist, în mers. Scandalul a avut loc la Satu Mare, în toiul nopţii. Cei trei s-au luat la ceartă în maşină, moment în care şoferul s-a întors să îi lovească pe inspectori. A pierdut însă controlul volanului şi s-a izbit de o bordură.

11898582_657001697735826_6000880424359648458_n

Sâmbătă noapte, un taximetrist de la firma Cielo a avut doi clienţi, inspectori ANAF, aflaţi în timpul liber. Între taximetrist şi cei doi inspectori ANAF a început la un moment un scandal, şoferul taxiului încercând să-l lovească pe clientul ce stătea pe bancheta din spate, informează voceatransilvaniei.ro.

Atunci a pierdut controlul volanului şi a lovit o bordură. Cei doi inspectori ANAF au profitat de faptul că airbegul şoferului s-a deschis şi au luat-o la fugă.

Taximetristul a cerut sprijinul colegilor săi, care au sunat la 112. Acesta a fost dus la spital, pentru a primi îngrijiri, dar a refuzat apoi să depună plângere la Poliţie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.