Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bataie intre doi judecatori ai Curtii de Apel Cluj! „L-a prins de cap și, folosindu-se de un procedeu din K1, l-a lovit cu…”

in Evenimente

Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, pe un hol de la etajul unu al Curții de Apel Cluj.

curtea-de-apel-cluj

La ieșirea din toaleta destinată magistraților, unul dintre judecători l-a prins pe celălalt, mai mic de statură și mai firav, și l-a lovit cu genunchiul în stomac, fapt ce a făcut ca magistratul să rămână, la propriu, fără aer. „Practic, judecătorul agresat s-a plâns că agresorul l-a prins de cap și, folosindu-se de un procedeu din K1, l-a lovit cu genunchiul drept în stomac”, spune o sursă din interiorul Curții de Apel Cluj.

Deși EVZ cunoaște identitatea celor doi judecători, nu o va face publică deoarece este treaba acestora să își rezolve problemele pe cale legală. Aceleași surse judiciare susțin că, după incident, judecătorul agresor a dispărut, abandonându-și victima, amețită de șocul loviturii, la toaletă. „A fost depusă o reclamație de judecătorul agresat la conducerea Curții de Apel Cluj și la Colegiul de Conducere, și se așteaptă un răspuns. Este greu de crezut că se va ajunge la un rezultat, deoarece nu au existat martori”, mai spune sursa noastră din cadrul Curții de Apel Cluj. Sursa: evz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate