Batranetea si saracia au adus-o in stadiul asta! Cat de trista este batranica asta!

in Spiritualitate

Cea mai dureroasa poza din autobuzul 300 din Bucuresti! Cum arata batranica asta! Batranetea si saracia au adus-o in stadiul asta! Doamne cat de trista e biata femeie!

media_143988719849325900

Batranetea e povara grea pentru unele persoane. Singure, fara sprijin, fara bani continua sa-si duca viata plina de lipsuri de pe o zi pe alta. Fotografia asta a fost surprinsa in autobuzul 300 din Capitala. O batranica firava s-a urcat intr-o statie scrie wowbiz.ro

S-a asezat smerita pe un loc si a incercat sa evite privirile celorlaltor persoane. Imbracata cu haine pe care le are probabil de zeci de ani, cu slapii gauriti, femeia se uita fix intr-un punct. Doar ea stie ce are in suflet si ce ganduri o necajesc.

Sursa foto: Cristian Sutu

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.