Băutura românilor, tuica i-a uimit total pe cercetătorii americani! Medicament care protejeaza inima și tratează anumite probleme de sanatate

in Articole

Băutura românilor, țuica de casă, i-a uimit total pe cercetătorii americani. Aceștia au stabilit că băutura românească este un adevărat medicament care poate proteja inima și tratează anumite probleme ale stomacului și bilei.

cazan-rachiu

Studiul a fost realizat recent în SUA și face referire la un consum moderat de băutură, de nu mai mult de 30 de ml pe zi. Se pare că bunicii noștri nu greșeau deloc atunci când alungau bolile cu leacuri în care „picurau” și tradiționala băutură.

Secretul constă într-o enzimă prezentă în cactusul Karroll viridis enoae, care se găsește în cantități de opt ori mai mari în țuica de prune, scrie B1.ro. Această substanță are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe artere și este prezentă în peste o sută de medicamente naturiste cu rol în prevenirea aterosclerozei şi a infarctului miocardic.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.