Beduinii din peninsula Sinai au capturat unul dintre cei mai periculoși teroriști ISIS

in Articole/Extern/Stiri online

Cea mai numeroasă și mai puternică forță beduină din peninsula Sinai, tribul Tarabin, a anunțat miercuri capturarea unuia dintre cei mai periculoși lideri ISIS, care este cunoscut sub numele „Assad Ammarin”, în vârstă de 37 de ani. Împreună cu el au fost capturați mai mulți luptători care îl însoțeau și alți jihadiști au fost uciși.
Confruntarea a avut loc în zona al-Arara din nord-estul Sinaiului.
Tribul Tarabin numără aproape jumătate de milion de persoane și beneficiază încă din 2011 de un anumit grad de autonomie.
Regimul de la Cairo și triburile Tarabin, Sawarka și Rumailat au ajuns la un acord prin care forțele egiptene să fie ajutate de beduini să elimine ISIS din Sinai.
În trecut, au fost mai multe ciocniri ale beduinilor cu forțele ISIS și pedeapsa pentru cei prinși a fost să fie arși de vii. Este posibil ca jihadiștii prinși miercuri să primească aceeași pedeapsă sau se poate să fie predați forțelor egiptene.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.