Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere

in Agronomie
Ingrediente:

100g de fulgi de ovaz,
220g de faina integrala,
1 lingurita de scortisoara macinata,
220g de zahar (de preferat zahar brun), putina sare,
1 lingurita de bicarbonat de sodiu,
220g de unt topit,
3 linguri de miere,
1 plic de zahar vanilinat,
6 linguri de lapte,
2-3 linguri zeama de portocale.

Am amestecat bine toate acestia si am mai adaugat zeama de portocale (2-3 linguri).

Preparare:

Intr-o tigaie se omogenizeaza pe foc mic untul cu miereea si cu laptele. Dupa ce se raceste se adauga celelalte ingrediente.

Intr-o tava se pun mici mingi din aluat si se coc.
Se serveste langa ceai sau cu fructe.
Este desertul ideal pentru copii.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play