blackfriday_bancnota

Black Friday in Romania! Isarescu anunta: „Bancnota de 100 de lei va valora doar 70”

in Bancuri de

Banca Naţională participă, şi ea, la promoţiile de „Black Friday”, sărbătoare importată de la americani, cu o ofertă incredibilă. Guvernatorul BNR a anunţat în această dimineaţă importate reduceri la bancnote şi monede.

blackfriday_bancnota
„Cea mai importantă reducere va fi la bancnota de 100 de lei care va valora doar 70 de lei sau chiar mai puţin, în funcţie de retaileri. Bancnota de 50 de lei va valora doar 40 de lei iar monedele nu vor mai valora nimic. Poate dacă le duceţi la retopit să mai luaţi ceva bani, de la fier vechi”, a explicat Isărescu.

Promoţia se va extinde şi asupra dobânzilor bancare. Astfel, cei care au un depozit în lei sau euro vor primi cu până la 65% mai puţini bani din dobândă pe toată durata zilei de vineri. „Ca să nu se simtă supăraţi am decis să creştem, totuşi, ceva, şi anume comisioane bancare, care vor fi aproape duble”, a promis Mugur Isărescu.

CITESTE MAI MULT AICI

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Bancuri

mama-5657

PANTALONII VECINULUI

Seara târziu se aud bătăi în ușă: – Îmi pare rău, vecine,
mama-5656

UN AMANT RABDATOR

Soțul se întoarce mai devreme acasă. Amantul fuge la fereastră, vrea să
0066

HOT DOG LA NUDISTI

Pe plajă, la un chioșc: – Un hot-dog, vă rog! – Poftim!
mama-5655

TEXT SCHIMBAT

Pentru ziua de naştere a soţiei sale, un doctor s-a gândit să-i
mama-5653

GRESEALA DE NOU NASCUT

Spermatozoidul nou născut, neinițiat și neștiutor își întreabă tatăl: – Tati, „io”
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web