Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bucurie in randul pensionarilor! Se va acorda a 13-a pensie! Afla conditiile de acordare!

in Evenimente

Activitatea parlamentara a senatorului POPA CONSTANTIN s-a îndreptat in acesta perioada pe o lege care va aduce multa bucurie in rândul pensionarilor. A 13-a pensie este un proiect pe care acesta l-a inițiat la solicitarea buzoienilor, cei care l-au trmis in Parlamentul Romaniei.

batran_24341500

Initiativa senatorului va intra in dezbatere in cadrul UNPR si se spera ca in perioada urmatoare sa primeasca si opinia colegilor din partid cu privire la acest proiect, dar si sustinerea lor.

Proiectul pe care a plecat de la realitatea zilelor in care traim. Observam cu totii ca in perioada sarbatorilor, pensionarii se confrunta cu adevarate dificultati economice. La cheltuielile pe care le au cu utilitatile, se mai adauga si cele privind procurarea produselor specifice sarbatorilor – de Craciun sau pascale.

Asa cum a aparut si in presa, a 13-a pensie va fi acordata persoanelor cu o pensie sub nivelul salariului mediu brut pe economie. Mai mult, persoanele care beneficiaza de o pensie sub salariul minim brut pe economie vor beneficia de o a 13-a pensie echivalenta cu o pensie lunara integrala.

Cei care depasesc salariul minim brut pe economie vor beneficia de o a 13-a pensie echivalenta cu jumatate din pensia lunara.

Senatorul spera ca initiativa lui sa fie impartasita de cat mai multi colegi si asteapta ca  in urma dezbaterilor pe acest subiect sa gaseasca cea mai buna formula prin care sa ii ajute pe batranii din tara noastra.

Proiectul urmează să fie depus în noua sesiune parlamentară, adică la 1 septembrie, şi se va aplica doar dacă şi ceilalţi colegi parlamentari vor vota această iniţiativă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate