Bugetul a fost promulgat de Klaus Iohannis: Cer Guvernului trei lucruri – responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate!

in Politic

Şeful statului a anunțat că a promulgat Legea bugetului de stat și Legea asigurărilor sociale pe anul 2017.

„Am făcut o analiză a bugetului, care a confirmat tot ce am spus şi data trecută. Veniturile la buget sunt supra-apreciate. (…) Totuși, am promulgat bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale. Țara are nevoie de buget și Guvernul care s-a angajat să execute acest buget acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru”, spune Iohannis. „În cursul acestui exercițiu bugetar cer Guvernului trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate!”, a transmis la finalul conferinţei de presă preşedintele României.

Iohannis a promulgat bugetul pe 2017Veniturile la buget sunt supraapreciate. Abordarea superoptimista a bugetului se poate vedea facand o comparatie intre veniturile consolidate de anul trecut si cele de anul acesta.Totusi, am decis astazi si am si facut-o deja, am promulgat bugetul, cat si bugetul asigurarilor sociale. Tara are nevoie de buget si Guvernul, care s-a angajat sa execute acest buget, are posibilitatea sa dovedeasca cum va face acest lucru.Pentru Guvern am un mesaj simplu. In cursul acestui exercitiu bugetar cer Guvernului 3 lucruri: responsabilitate, responsabilitate si responsabilitate. Va multumesc.In aceasta perioada, presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa dea detalii despre organizarea referendumului national, pe care l-a solicitat Parlamentului, si intrebarea care va fi formulata cu aceasta ocazie.Presedintele Klaus Iohannis a declansat in 24 ianuarie procedura pentru organizarea referendumului privind justitia si a transmis Parlamentului o scrisoare pe aceasta tema.Prin acest referendum, seful statului vrea ca "poporul sa-si exprime vointa cu privire la urmatoarea problema de interes national: Continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice", a anuntat Administratia Prezidentiala.

Posted by News on 16 Februarie 2017

Veniturile la buget sunt supraapreciate. Abordarea superoptimista a bugetului se poate vedea facand o comparatie intre veniturile consolidate de anul trecut si cele de anul acesta.

Totusi, am decis astazi si am si facut-o deja, am promulgat bugetul, cat si bugetul asigurarilor sociale. Tara are nevoie de buget si Guvernul, care s-a angajat sa execute acest buget, are posibilitatea sa dovedeasca cum va face acest lucru.

Pentru Guvern am un mesaj simplu. In cursul acestui exercitiu bugetar cer Guvernului 3 lucruri: responsabilitate, responsabilitate si responsabilitate. Va multumesc.

In aceasta perioada, presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa dea detalii despre organizarea referendumului national, pe care l-a solicitat Parlamentului, si intrebarea care va fi formulata cu aceasta ocazie.
Presedintele Klaus Iohannis a declansat in 24 ianuarie procedura pentru organizarea referendumului privind justitia si a transmis Parlamentului o scrisoare pe aceasta tema.

Prin acest referendum, seful statului vrea ca „poporul sa-si exprime vointa cu privire la urmatoarea problema de interes national: Continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice”, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.