cadence

Cadence, un fost caine de lupta abandonat

in Spiritualitate de

Aceasta este povestea de salvare a unui caine pus la lupte si abandonat. Voluntarii Asociatie Americane Speranta Pentru Paw il recupereaza pe Cadence si il ingrijesc. Un fil frumos pe care m vrut sa-l impartasesc cu voi.

Pitty

Cadence-Touch-2

Cadence este o femele de Pitbull lovita si abandonata. Ea a trait retrasa in spatele unui tufis de luni de zile , bazandu-se numai pe bunavointa vecinilor care i-au oferit un pic de apa din cand in cand. Ea a acceptat totusi mana unui om care dorea doar sa o ingrijeasca . A fost dusa la veterinar si ingrijita. Pentru a ne demonstra inca odata caracterul special al acestor caini, dupa ce si-a revenit a fost pusa fata in fata cu alta caine si..cu toate ca era invatata sa se lupte a inceput sa-l iubesca pe acel caine.

 

 

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web