Caietul Puterilor Ritualice, cum a fost numit codexul antic egiptean a fost DESCIFRAT. Numele lui Seth este asociat cu „Cristos cel viu”.

in Istorie

Oamenii de stiinta au descifrat un codex antic egiptean care dateaza de acum 1.300 de ani si care este format din pagini de pergament legate intre ele, cu incantatii magice in limba copta.

Caietul Puterilor Ritualice, cum a fost numit codexul, contine formule magice pentru alungarea spiritelor rele sau pentru indepartarea vrajilor de dragoste.

Malcolm Choat, de la Universitatea Macquarie din Australia, si Iain Gardner, de la Universitatea Sydney, spun ca in cele 20 de pagini ale caietului sunt desene si incantatii magice, dar si vraji recoamndate pentru diferite probleme, cum ar fi cele amoroase sau pentru succesul in afaceri.

De exemplu, pentru a seduce pe cineva, trebuia rostita o formula magica deasupra a doua cuie, care vor fi apoi batute in pragul usii respectivei persoane, unul in partea stânga si al doilea in partea dreapta.

Codexul dateaza din perioada in care multi egipteni erau deja crestini si contine unele referiri la Iisus in invocatiile sale.

Este posibil ca autorul textului sa fi fost membru al uni grupari religioase numite Sethieni. Adeptii acestui cult il venerau pe Seth, al treilea fiul al lui Adam si al Evei. La un moment dat, numele lui Seth este asociat cu formula „Cristos cel viu”.

DESCIFRAREA-asteptata-de-OMENIRE-este-gata-CODEXUL-ANTIC-cu-incantatii-magice-vorbeste-despre-CHRISTOS-CEL-VIU2

Sursa: descopera.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*