Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Câine salvat în ultima clipă. Se aciuase pe lângă o biserică. ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un câine, rasa boxer, a fost salvat în ultima clipă de către membrii asociației Angels Among. Câinele, în stadiu avansat de malnutriție, a fost găsit lângă o biserică din Georgia și potrivit medicilor veterinari, animalul cântărea puțin peste 10 kilograme, adică mai puțin de un sfert din normalul greutății pe care ar fi trebuit să o aibă la vârsta de doi ani.

Veterinarii au considerat cazul ca fiind unul șocant și au apreciat dorința de viață a animalului, care cel mai probabil, după ce a fost alungat de către stăpân, acesta s-a aciuat lângă gardul unei biserici, fără a sfâșia oamenii pe stradă sau alte animale. Câinele a fost numit Ulise după legendarul războinic, iar acum face parte dintr-un program de adopție.

Organizația Angels Among (Printre Îngeri) se dedică salvării și adopției animalelor de tot tipul. Cei mai mulți dintre ei sunt găsiți pe stradă, abandonați și răniți din cauza relelor tratamente la care sunt supuși de către stăpâni. Pentru tratamentele animalelor organizația se folosește exclusiv de donațiile oamenilor cu dragoste de animale.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate