Camera ideala

in Constructii

Te-ai mutat in casa noua si forma incaperilor iti creeaza probleme? Spatiul este prea mic sau dimpotriva, pare gol si neprimitor oricata mobila ai pune ? Ne-am propus sa te ajutam si in aceasta problema frecvent intalnita si dezbatuta si de specialistii nostri in amenajari interioare… iata cateva mici trucuri de efect:

Camera ingusta si inalta

E lucru stiut ca nuantele inchise apropie peretii, iar cele deschise ii indeparteaza. Dar nu numai culorile in sine au aceasta ultima calitate.

Poti crea senzatia de spatiu si cu ajutorul unor dungi orizontale, late si egale ca dimensiune, realizate pe perete in nuante complementare; sau, si

mai bine, in tonuri diferite ale aceleiasi culori, de la cel mai deschis, la cel mai inchis. Foloseste vopsea-emulsie sau tapet uni pentru a obtine acest efect.

Camera joasa

Vei compensa absenta inaltimii cu ajutorul unor dungi late, realizate pe verticala (pentru materiale, vezi mai sus).

Un alt mod de a ajunge la acelasi rezultat e sa vopsesti tavanul in alb sau bleu, iar peretii – in culori mai inchise.

camera ingusta

Camera prea spatioasa

Nuantele calde de auriu, pruna sau teracota reduc din dimensiunile acesteia si o vor face mai prietenoasa, mai apropiata.

camera spatioasa

Camera cu o forma neobisnuita, pereti rotunzi

Este preferabil ca atat peretii, cat si tavanul sa aiba aceeasi culoare, pentru ca atmosfera sa fie unitara, armonioasa. Acest efect il obtii si folosind o vopsea – emulsie satinata, intrucat luciul subtil al acesteia reflecta foarte bine lumina.

camera perete rotund

Camera de mici dimensiuni

Cel mai indicat ar fi sa vopsesti peretii si tavanul in alb, dar poti incerca si alte nuante reci: violet (lila), bleu sau verde-menta. Un covor sau o mocheta de culoare deschisa va intregi aspectul final.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*