Fost campion olimpic la lupte, s-a batut cu sapte politisti din Ucraina. Incidentul a fost filmat.

in Video

Viaceslav Olinik a castigat medalia de aur pentru Ucraina la Jocurile Olimpice de Vara de la Atlanta din 1996. El a fost oprit recent in trafic de catre politistii din Kiev, pentru ca se afla in stare de ebrietate.

campion-610x300

Nervos, campionul a reactionat violent. Initial a lovit un politist, care a reactionat cu un spray cu piper. Cand alti politisti au venit in ajutor, sportivul a sarit sa se bata si cu acestia.

„Admit ca sunt partial vinovat, nu pot sa va spun chiar totul. Dar nu sunt un infractor. Faptul ca politistii mi-au dat drumul in aceeasi zi inseamna ca nu am facut ceva chiar atat de rau”, a declarat Viaceslav Olinik pentru presa locala, citat de aktual24.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.