Când ești sărac și omul Domnului devine omul dracului

in Stiri online de
O familie săracă din localitatea Zimbor, județul Sălaj, a fost lovită de două ori de soartă. Mama a doi copii minori a murit la doar 42 de ani răpusă de o boală  crâncena și  pentru ca nu era suficient, preotul din localitate a cerut 1.000 de lei, refuzând să o îngroape pe creștină.
Doi copii cu vârste de 11 și 13 ani, cu un tată cioban care câștigă doar 700 de lei/lună au avut parte de o lovitură dură data de un slujitor al Domnului. Este vorba de preotul Durnea Rusalim care își desfășoară activitatea în localitatea Zimbor și care este subordonat Episcopiei Sălajului.
 Ce inimă a putut să aibă acest preot care a refuzat să îngroape femeia fără să primească cei 1.000 de lei pentru care tăiase chitanță, numai șeful lui cel mare, Dumnezeu, poate să știe.
 Motivația acestui gest incalificabil este că familia datora cei 1.000 de lei bisericii, suma fiind un cumul al datoriei din ultimii 10 ani.
 Bietul om s-a rugat de preot să-i înmormânteze soția contra sumei de 500 de lei, dar acesta nu a acceptat și a tăiat chitanță de 1.000 de lei.
 Părinte chiar ești omul Domnului? Cum poți să te ascunzi după cuvinte? Ce motivație este acasta: „Nu s-a dorit ca această familie să fie  înmormântată fără bani”.
 Purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sălaj, Claudiu Nechita a declarat că:”Am luat legătura cu preotul din Zimbor, Durnea Rusalim, care mi-a spus că nu a avut tăria să prezinte situația socială a familiei Arghișan în consiliul parohial din Zimbor și, în consecintă, a acționat după ordinul consiliului parohial. Preotul își asumă toată acțiunea pe care a săvârșit-o. Tot preotul mi-a spus că suma de 1.000 de lei va fi înapoiată familiei Arghișan”.
 Sperăm ca în viitor Episcopia Sălajului să-și aleagă oameni care să servească interesele creștinilor, nu purtători de sutană cu chip de piatră.
 De dragul celor doi copii, care sunt cuminți, merg la școală, au nevoie de haine, de mâncare și de rechizite, în prag de sărbători puteți face o faptă bună și să ajutați familia greu încercată.

Buzau Preot-bani

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Ultimile din Stiri online

Daţi-ne un "LIKE":Ne urmaresti deja? Poti inchide aici
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web