Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Când îți dai seama că trebuie să închizi relația? Semne ca gelozia iubitului tău devine toxică

in Diverse

Un iubit gelos nu este tocmai ce ar trebui să-ți dorești. Multe dintre femei merg pe baza mitului că “Dacă nu e gelos, înseamnă că nu mă iubește “, însă este total neadevărat. Nu trebuie să te joci cu sentimentele celuilalt pentru a avea o relație presărată cu picanterii. Gelozia în sine este un sentiment negativ care afectează mai mult decât vă imaginați.

Câteva semne ca gelozia iubitului tău devine toxică:

Te izolează

Atunci când iubitul tau vrea să-și petreacă fiecare clipă împreună cu tine și doar cu tine. Acest lucru la început este perceput ca fiind o dovadă de maximă iubire. Însă dacă acest lucru este constant și încearcă să te izoleze de familie, prieteni și cunoscuți ar trebui să-ti pui un semn de întrebare. Dacă se supără că vrei să iei masa în familie sau să ieși la un film cu prietenele si insistă tot timpul să-l petreci cu el, ceva este în neregulă.

Vrea să te controleze

Primul semn este când face tot felul de lucruri pentru a te ține sub control. Dacă te acuză că flirtezi cu alte persoane și îți controlează telefonul și insistă mereu să-i spui cu unde și cu cine ești este timpul să pui capăt relației.

Suspectează întotdeauna tot ce este mai rău

Atunci când suspectează întotdeauna că ai intenții rele sau că faci lucruri care lui nu îi convin, este alt semn că această gelozie este toxică. Dacă presupune că tot ce faci tu este “greșit” atunci lucrurile nu stau deloc bine între voi doi. Cel mai bun exemplu este atunci când te sună și tu ești în oraș cu prietenele tale. Pe el nu îl interesează că tu ai o seară frumoasă și nu îl interesează dacă îți strică buna dispoziție, pentru că efectiv nu are încredere că faci ceea ce ai spus că faci.

Sursa: teotrandafir.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate