Category archive

Dulciuri

CELE MAI DELICIOASE 3 PLĂCINTE CU BRÂNZĂ DULCE

POALE-N BRÂU Ingrediente Pentru aluat: 500 g făina; 100 g unt, 50 g drojdie proaspătă; 300 ml lapte; 4 gălbenuşuri; 150 g zahăr; ½ linguriţă sare; esenţă de vanilie. Pentru umplutură: 350 g brânza de vaci; 2 gălbenuşuri; 4 linguri smântână; 2 linguri griş; 2 plicuri zahăr vanilat. Pentru copt: un gălbenuş; 2-3 mere Mod… Citeste mai mult

TORT DE CLĂTITE

Ingrediente 10 ouă; 200 g făină; 1 litru lapte; 250 ml apă minerală; 30 g zahăr Umplutura: 150 g mascarpone; 150 g alune de pădure decojite; 1 lingură cacao; 2 linguri zahăr pudră Glazura: 1 lingură ciocolată 55% cacao; 100 ml smântână lichida; 100 g alune de pădure decojite (décor) Mod de preparare Amestecă untul… Citeste mai mult

DESERT CU BANANE CARAMELIZATE

Ingrediente: 125 g făină; 275 ml lapte; 2 ouă; 30 ml unt topit; 1 păstaie vanilie; ¼ linguriţă sare Umplutura: 4 banane; 100 g unt; 60 g zahăr brun Mod de preparare Bate ouăle cu sarea. Toarnă laptele la temperatura camerei şi untul răcit. Cerne făina şi adaug-o treptat peste ouă. Pune conţinutul păstăii de… Citeste mai mult

Desertul ideal! Prajitura Americana Care A Inebunit Tot Globul

American Cheesecake, prajitura americana cu branza, este o reteta cunoscuta in toata lumea. Foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita, se poate constitui in desertul ideal, mai cu seama atunci cand va grabiti si nu aveti prea mult timp sa pregatiti ceva mai complicat. Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 300 g biscuiti… Citeste mai mult

Cea mai simplă şi delicioasă reţetă! Cum să faci papanaşi în doar un sfert de oră

Papanașii cu smântână și dulceață reprezintă pentru mulți desertul perfect. Greu întâlnești vreun român care să nu fi gustat acest deliciu, iar turiștii care ne vizitează țara sunt impresionați de inelușele moțate scăldate în smântână și dulceață din belșug. Un desert realizat din brânză dulce de vaci, ouă, făină, griș, pesmet și zahăr. În mod normal… Citeste mai mult

Gogosi cu dovlecei

Ingrediente: 2 dovlecei un praf sare 1 lingura zahar 2 oua 500 g faina cca 200 ml ulei 2 linguri zahar pentru tavalit gogosile Mod de preparare: Se spala dovleceii, se rau pe razatoarea mare. Se pune sarea pentru ca dovleceii sa-si lase zeama, care dupa aceea se scurg. Se adauga ouale, faina, zaharul si… Citeste mai mult

Spuma de zmeura

Ingrediente: 1 cana plina cu zmeura 3 linguri zahar (sau zahar pudra) 3 albusuri de ou 1 lingura apa Mod de preparare: Se separa ouale si se bat albusurile spuma, adaugand treptat zaharul si o lingura cu apa. Se spala bine zmeura si se adauga peste spuma, amestecandu-se bine. Se serveste imediat sau de la… Citeste mai mult

Close
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web