Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Category archive

Mancare gatita - page 2

Lasagna

Semipreparate Sos Bolognese-1 buc Sos alb „Bechamel”-2 buc Ingrediente Foi de lasagna-1 buc,adica 1 pachet Cascaval clasic 500 g Pasi de urmat Se prepara Reteta de Sos Bolognese,eu am improvizat putin – inainte sa montez lasagna, in sos am pus jumatati de rosii cherry proaspete. Se prepara cantitate dubla de Sos Bechamel. Pentru a pregati…

Citeste mai mult

Sandviciuri internationale

Spaniole Puneti la prajit cateva felii de bagheta. Spargeti intr-o farfurie adanca patru oua, bateti-le bine cu furculita, adaugati sare si piper, rasturnati-le intr-o tigaie cu ulei incins (o lingura). Bateti in continuare, tinand tigaia pe foc mic, pana ce ouale devin cremoase. Adaugati o lingura de smantana, sare si piper si amestecati. Puneti pe…

Citeste mai mult

Jambon

Timp de preparare: 1 h55 min (complexitate redusa) Ingrediente 1 pulpa de porc (5 kg), 400 g sare, 12 g silitra, 10 boabe piper, 2 boabe ienibahar, 2 capatani usturoi, 50 ml otet, 750 ml vin sec, 2 foi dafin Mod de preparare Se tavaleste carnea prin sare si se pune intr-un vas incapator la…

Citeste mai mult

Pizza „Capricciosa”

Timp de preparare: cca 1+1/4 ore. Cca 910 kcal/portie. Ca bautura insotitoare se recomanda un pahar de „Chianti classico” (vin). Ingrediente  1 aluat dospit conform retetei500 g rosii coapte bine250 g sunca fiarta taiata felii4 fileuri de sardele din conserva8 anghinare (miezul) conservate in ulei4 linguri ulei (de masline)150 g masline negreputina sarepiper negru macinat1…

Citeste mai mult

Sunt ideale pentru post si sunt asa de bune ca nu te mai opresti din mancat

Dacă obişnuieşti să respecţi perioadele de post de peste an, probabil ştii că azi începe postul Crăciunului. Însă nu-ţi va strica să-ţi îmbogăţeşti cartea de reţete dedicate acestor perioade cu 6 preparate delicioase, cu ciuperci, năut, soia sau ghimbir. Chifteluţe de năut Ingrediente: două conserve de năut, o lingură de unt de cocos, o lingură…

Citeste mai mult

Cea mai delicioasă reţeta cu cartofi. Foarte puţini o ştiu

Deşi nu primesc aceeaşi atenţie ca şi cartofii prăjiţi, cottage fries sunt consideraţi de chefii restaurantelor de lux un adevărat deliciu. Ceea ce este foarte interesant este modul lor extrem de simplu de a fi pregătiţi: în cuptor, cu puţin ulei şi câteva ingrediente pentru savoare. Ingrediente necesare: – cartofi roşii (merg şi cei galbeni),…

Citeste mai mult

Cel mai bun peşte la cuptor! Gata în 15 minute!

Ingrediente: 1 ou, bătut spumă 100 g cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în sferturi o jumătate de fenel, curăţat şi tăiat bucăţi mari o jumătate de lămâie, feliată 5 roşii cherry, tăiate în jumătăţi ulei de măsline 60 g măsline negre, fără sâmburi, tăiate în jumătăţi 120 g file de peşte (somon, batog), fără piele, dezosat…

Citeste mai mult

DEZLEGARE LA PEŞTE! Cel mai bun peşte la cuptor! E gata în 15 minute!

Ingrediente: 1 ou, bătut spumă 100 g cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în sferturi o jumătate de fenel, curăţat şi tăiat bucăţi mari o jumătate de lămâie, feliată 5 roşii cherry, tăiate în jumătăţi ulei de măsline 60 g măsline negre, fără sâmburi, tăiate în jumătăţi 120 g file de peşte (somon, batog), fără piele, dezosat…

Citeste mai mult

Reteta usoara si un gust excelent: Chifteluțe din ciuperci și legume

Chifteluțe din ciuperci și legume se fac forte ușor și au un gust excelent. Ingrediente: 1 cutie de ciuperci 4 cartofi mari 2 morcovi 2 cepe 3 căței de usturoi 1 legătură de pătrunjel 3 linguri de făină 3 linguri de pesmet sare și piper după gust cimbru, oregano sau busuioc, măra Preparare Legumele se…

Citeste mai mult

Pilaf cu legume

Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 linguri ulei de masline, 1 ceapa mijlocie (taiata rondele), 2 catei de usturoi (zdrobiti), 2 lingurite chimen (macinat), 2 lingurite boia, 1/2 lingurita piper, 1 si 1/2 ceasca orez cu bobul lung, 1 si 1/2 ceasca zeama concentrata de zarzavat (Knorr + apa), 3/4 ceasca vin alb, 3 rosii mijlocii…

Citeste mai mult

Ciuperci marinate

Ingrediente (pentru 4 persoane): 375 g ciuperci, 4 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi (zdrobit), 1 lingura zeama de lamaie, 250 ml suc de mere, 1 foaie de dafin, 1 lingura tarhon tocat marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, piper, sare. Mod de preparare: Se curata bine ciupercile cu o carpa umeda, pastrandu-se…

Citeste mai mult

Conopida cu sos de rosii

Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 conopida mica, 1 lingura ulei, 1/2 lingurita piper macinat, 1 lingurita ierburi aromate (busuioc, coriandru), 1 catel de usturoi (zdrobit), 400 g rosii decojite din conserva, sare. Mod de preparare: Conopida se desface buchetele mijlocii si se fierbe in aburi pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, se…

Citeste mai mult

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web

loading...