Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Category archive

Secretele bucatariei - page 6

Transformă clasicele paste carbonara intr-o reteta cel puțin la fel de delicioasa, dar mult mai sănătosa.

Cum să faci spaghete carbonara mai sănătoase Angela Nilsen, celebra bucătăreasă, transformă un fel de mâncare clasic italian într-unul cel puțin la fel de delicios, dar mult mai sănătos. Ingrediente 85g de parmezan 2 ouă, de preferat ecologice 200g de mazăre congelată 350g de spaghete 1 lingură ulei de măsline 100g de bacon slab, tăiat…

Citeste mai mult

Aceste alimente NU trebuie tinute in frigider, se strica mult mai repede.

Sănătatea noastră depinde şi de calitatea produselor pe care le consumăm, aşa că trebuie să fim atenţi la locul în care le depozităm. De exemplu, alimentele ţinute în frigider nu vor rezista neapărat mai mult. Dimpotrivă. Unele chiar se pot strica mai repede. Roşiile nu trebuie ţinute în frigider niciodată pentru că îşi pierd din…

Citeste mai mult

Alimentul dovedit miraculos impotriva imbatranirii tenului, contine foarte mult colagen,potrivit expertilor.

Supa din oase de vita sau de miel s-a dovedit miraculoasa impotriva imbatranirii tenului, continand foarte mult colagen,potrivit expertilor. Julia March, experta in lifestyle si frumusete, printre ai carei clienti se numara celebritati de la Hollywood, recomanda consumul supei de oase pentru a combate lipsa de fermitate si roseata tenului, informeaza dailymail.co.uk. „Clientii mei au…

Citeste mai mult

Aliment periculos! Floricelele la microunde provoaca cancer sau infertitlitate

Alimentația sănătoasă a devenit o adevărată provocare pentru mulți dintre noi. Specialiștii atrag atenția în privința celor mai periculoase alimente. În topul produselor nesănătoase sunt floricelele la microunde. Acestea conțin o substanță nocivă pentru sănătate, cunoscută sub denumirea de acid perfluorooctanic. Medicii o asociază cu diferite forme de cancer și cu infertilitatea. Băuturile carbogazoase sunt…

Citeste mai mult

Efecte uimitoare, amestec cu puteri vindecatoare de nedescris.

Spre exemplu, atat hreanul, cat si mierea sunt doua remedii naturiste care nu ar trebui sa iti lipseasca din casa, in special in sezonul rece. Iata ce beneficii iti aduce hreanul cu miere si cum il poti administra: Daca ti se pare ca in ultima perioada ai racit des, este clar ca sistemul tau imunitar are nevoie…

Citeste mai mult

Slă­nina, un aliment fără E-uri, coloranţi şi conservanţi.

Când cercetările medicale au descoperit acţiu­nile negative ale produselor alimentare noi, care au încer­cat să înlocuiască grăsimile tra­diţionale, specialiştii şi-au îndreptat atenţia către slă­nină, un aliment fără E-uri, coloranţi şi conservanţi. Şi au primit răspuns la întrebarea: de ce strămoşii noştri au fost sănătoşi şi puternici? Ei bine, s-a dovedit că slănina în­tăreşte siste­mul imunitar.…

Citeste mai mult

Scapa de grasimea de pe burta cu sirop facut in acasa

In articolul ce urmeaza sunt pe cale sa va prezint cum sa va faceti un sirop care va va ajuta sa eliminati grasimile si excesul de apa din organism, si asta intr-un mod cat se poate de natural si intr-un timp extrem de scurt. In plus, acest sirop va imbunatati memoria, auzul, vederea si functionarea…

Citeste mai mult

Opreste caderea parului cu sucul de ceapa!

Sucul de ceapa, aplicat pe scalp de doua ori pe saptamana, timp de 2 luni, stimuleaza cresterea parului si circulatia la nivelul scalpului. Sucul de ceapa intareste firele de par si le ofera volum, dar este eficient si in prevenirea si stoparea albirii premature a parului. Ceapa are proprietati vindecatoare si contine o cantitate semnificativa…

Citeste mai mult

Brânza topită, OTRAVĂ pentru organismul uman! Afla ce conţine

Brânza topită nu este o alegere tocmai bună pentru masă. Pe lângă faptul că este făcută din resturi de brânzeturi și îmbogățită cu tot felul de aditivi, este plină de fosfați care împiedică asimilarea calciului în oase. Preţul mic şi reclamele de la tv fac însă ca acest aliment să aibă mare succes în rândul…

Citeste mai mult

Tehnica obţinerii fumului

Tehnica obţinerii fumului pentru conservarea prin afumare a produselor alimentare urmăreşte, în principal, realizarea, prin arderea lemnului, a unui fum de calitate şi într-un volum care să asigure o cantitate suficientă de substanţe cu rol de conservare, aromatizare şi culoare. În practica din gospodărie conservarea alimentelor se face, în general, prin fum rece şi, în…

Citeste mai mult

Cum afumam carnea de oaie

Restricţiile sanitar-veterinare se referă la cărnurile de oaie slabe, infiltrate, colorate în nuanţă galbenă şi provenite de la animale bătrâne, parazitate, bolnave. Aceste cărnuri se exclud nu numai de la afumare, dar şi de la consumare, indiferent de modul de preparare. Deşi carnea de oaie se poate folosi la multe preparate afumate, în gospodărie se…

Citeste mai mult

Secretele unei mese reusite

De multe ori sunteti in dilema cum sa faceti anumite lucruri care nu apar de obicei in retete. Iar micile secrete sunt marile reusite ba in aranjarea mesei ba in succesul unei mese gustoase. Este atunci nevoie de asa zisele sfaturi „babesti”, care sunt atat de utile… Ne-am gandit sa venim in ajutorul vostru pentru…

Citeste mai mult

Cum topim untura?

Se poate topi pentru păstrat, atât slănina din afară, cât şi osânza dinăuntrul porcului. Slănina se curăţă bine de pe şorici, înlăturând şi bucăţile de carne pe care le-ar mai avea. Atât slănina, cât şi osânza se spală, se taie bucăţi şi se pun într-un vas încăpător să stea două ore cu apă rece. La…

Citeste mai mult

Toba de casa

Se pun la fiert, într-un vas cu apă rece, fălcile şi bucăţile grase de la cap, urechile bine curăţite, bucăţi de şorici, limba, inima, rinichiul, împreună cu 2 — 3 foi de dafin şi puţină sare. Se fierb numai pe jumătate. După ce s-au răcorit, se taie toate în feliuţe lungi şi subţiri, iar limba…

Citeste mai mult

1 4 5 6
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web