Casa de un milion de dolari din mall

in Extern/Stiri online

Planurile dezvoltatorilor pentru construcția a unui nou mall în orașul Seattle, SUA au fost date peste cap când o bătrânică de 84 de ani a refuzat să își vândă casa, singura rămasă în picioare pe terenul unde avea să fie ridicat cel mai mare centru comercial din zonă. ”Unde să mă duc? Nu am rude, iar acesta este căminul meu. Mama mea și-a dat ultima suflare aici, chiar pe canapeaua din sufragerie. M-am întors din Anglia, ca să o îngrijesc în ultimii ani de viață, căci mă rugase să nu o trimit la vreun azil, ci să o las să moară în casa în care a trăit o viață. Cum să vând eu această casă? Aici vreau și eu să mor, în propriul meu cămin”, a declarat Edith Macefield pentru presa internațională.mall 4
După lungi negocieri și planuri de construcție întârziate excesiv, dezvoltatorii i-au făcut o ofertă, aparent de nerefuzat. Un milion de dolari pentru câțiva metri de casă, veche de altfel, de 100 de ani. Femeia a refuzat, iar dezvoltatorii s-au văzut nevoiți să se adapteze. Au construit mall-ul în jurul casei.

Edith Macefield a trăit liniștită, între zidurile centrului comercial, fără a se simți deranjată de mulțimea de oameni, care zilnic veneau să vadă minunăția. Bătrâna a murit doi ani mai târziu, iar casa a lăsat-o moștenire prin testament patronului centrului comercial, cu care a legat o strânsă prietenie între timp.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.