Cât cântăresc toţi oamenii din lume

in Curiozitati

Greutatea totală a întregii omeniri are o influență asupra vieții și a stării de sănătate, potrivit specialiștilor de la Școala de Igienă și medicină din Londra.

1682336_poster_1280_crowds_68598500

Specialiștii au ajuns la concluzia că greutatea totală a tuturor oamenilor de pe pâmânt  este de 287 de milioane de tone, dintre care 15 milioane de tone sunte deținute de persoane cu exces de greutate, iar 3,5 milioane de tone, de cei obezi.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), greutatea medie a unui adult este de 62 de kilograme.

În America de Nord, un adult cântărește, în medie, 80, 7 kilograme, pe când în Asia greutatea medie este de 57,7 kilograme. Populația asiatică, cea mai mare de pe planetă, reprezintă 13% din greutate oamenilor de pe glob.

Potrivit cercetătorilor, cei mai grași oameni din lume trăiesc în Statele Unite ale Americii, iar cei mai slabi își au domiciliul în Yemen.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.