Câte cești cu cafea pot provoca decesul unei persoane ?

in Articole

Cafeaua este apreciată din mai multe motive. Te trezește, te apără de boli si chiar te face mai fericit. Totuși nu se recomandă multe cești cu cafea pe zi.

thumb_446_x_0_5327-105064-stanhondaafpafpunsrebrenicaanniversarycoffee06875-8kbyte

Nu trebuie să se bea 70 de cești pe zi , conform  ASAP video. E greu de imaginat că cineva poate să bea zilnic 70 de cești cu cafea, este aproape imposibil.

Consumată în cantități mari cafeaua poate da palpitații și are chiar efect halucinogen.

Conform aceluiași video alcoolul, sâmburii de cireșe și chiar ciocolata consumate în cantități mari  pot fi de asemenea fatale.

Deci orice se consumă cu moderație. Excesele pot provoca nu neapărat decesul cât dereglări ale metabolismului și apariția unor boli.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*