ob_71a574_1

Catelul batut pana la moarte

in Spiritualitate de

Un pudel negru de sase luni a murit dupa ce a fost batut grav intr-o cladire…Un martor a care a asistat la aceasta „crima” ne-a relatat:

ob_71a574_1

Acest catel a fost denumit „Speranta” de catre medicii veterinari care au incercat sa-i salveze viata. Proprietarul catelului nu a fost inca identificat!

Catelul a fost gasit de catre medicii veterinari in holul unei cladiri, dupa ce au fost sesizati de catre un martor care a asistat la acest nefericit eveniment. Catelul nu era agresiv, era speriat si incerca sa se adaposteasca de ploaie si fulgere in cladire. Paznicul cladirii la batut fara mila pana acesta nu mai misca dupa care a fost luat si aruncat in drum. La sosirea medicilor inca era in viata, dar suferise foarte multe fracturi. Au sperat ca il pot salva …de aici si numele pe care i l-au dat „Speranta”.  Catelul a murit in drum spre clinica veterinara.

A fost depusa o plangere impotriva paznicului … ancheta continuua, speram sa aiba o finalitate care sa descurajeze pe orcine altcineva care va incerca sa faca asa ceva.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL! NU ACCEPTAM SA CHINUIM ANIMALELE! NU SE POATE SA FIM ATAT DE INUMANI!

ob_ceae16_2

ob_251419_3

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.